Ekaterina Mizulina, femeia care i-a cucerit inima lui Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost surprins de presa internațională într-o posibilă relație de dragoste cu Ekaterina „Katya” Mizulina, o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el. Această blondă cu studii superioare la Londra, Anglia, este cunoscută pentru poziția sa fermă în promovarea cenzurii pe internet și susținerea președintelui rus.

Cine este Ekaterina Mizulina?

Ekaterina Mizulina este fiica senatoarei PRO-Vladimir Putin, Elena Mizulina, și a profesorului de filosofie Mikhail Mizulin. A studiat istoria artei și limba indoneziană, fiind traducător în timpul vizitelor diplomatice rusești în China. De asemenea, ea conduce Liga pentru Siguranța Internetului, instituție care sancționează criticile la adresa președintelui rus și promovează valorile tradiționale.

Un triunghi amoros cu Vladimir Putin?

Deși se speculează o posibilă relație între Vladimir Putin și Ekaterina Mizulina, președintele Rusiei este cunoscut pentru parteneriatul său cu gimnasta Alina Kabaeva, cu care se presupune că are trei copii. Cu toate acestea, surse din Kremlin susțin că Ekaterina Mizulina atrage atenția lui Putin prin fizicul său care se potrivește valorilor tradiționale ale liderului rus.

Olga Romanova, activistă pentru drepturile omului, a sugerat că „Katya Mizulina este pe placul lui Putin” și că această „Barbie” i se potrivește. Aceste speculații despre o posibilă relație romantică între cei doi au stârnit curiozitatea și interesul publicului rus și ucrainean.