Meteorologii Accuweather au pregatit prognoza meteo pentru ziua de marti, 7 mai 2024. Cu temperaturi tot mai ridicate, dar si cu averse care isi vor face simtita prezenta, romanii vor fi nevoiti sa se adapteze vremii variabile. Iata care sunt previziunile pentru principalele regiuni ale tarii.

Vremea in diferite regiuni:

1. Averse si temperaturi in crestere

Potrivit Accuweather.com, meteorologii anunta ca ziua de marti va fi una calduroasa, dar nu lipsita de ploi. Cerul va fi senin in majoritatea zonelor din Romania, insa precipitatiile sunt asteptate in mai multe regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 28 de grade Celsius.

2. Vremea in marile orase:

  • Bucuresti: Averse sau furtuni, indice UV de 6 din 11, temperatura maxima de 28 de grade Celsius si cea minima de 15 grade Celsius.
  • Constanta: Cer partial insorit, indice UV de 8 din 11, temperatura maxima de 21 de grade Celsius si cea minima de 15 grade Celsius.
  • Brasov: Cer innorat, posibile averse de ploaie, temperatura maxima de 22 de grade Celsius si cea minima de 10 grade Celsius.
  • Focsani: Cer innorat, posibile averse si ploi pe timpul noptii, temperatura maxima de 25 de grade Celsius si cea minima de 13 grade Celsius.
  • Oradea: Averse, viteză a vântului de până la 22 km/h, temperatura maxima de 22 grade Celsius si cea minima de 13 grade Celsius.
  • Iasi: Averse pe timpul zilei si noptii, viteză a vântului de 15 km/h, temperatura maxima de 26 grade Celsius si cea minima de 13 grade Celsius.
  • Craiova: Cer innorat, insa cu aparitii ale soarelui, temperatura maxima de 27 grade Celsius si cea minima de 14 grade Celsius.
  • Cluj-Napoca: Averse puternice, viteză a vântului de 13 km/h, temperatura maxima de 22 grade Celsius si cea minima de 11 grade Celsius.

Cu o vreme variabila, romanii sunt sfatuiti sa se pregateasca pentru ploi si temperaturi in crestere. Fiind informati cu privire la prognoza meteo, acestia pot lua masuri de precautie si sa se adapteze in functie de conditiile meteorologice din zona in care se afla.